Kracht

De winst van Stagerage

U heeft er met de invoering van de Maatschappelijke Stages (MaS) een extra taak bij. Natuurlijk wilt u deze snel, gemakkelijk en zonder al te veel extra menskracht geregeld hebben. Stagerage biedt u een volledig ICT programma en deskundig advies.

 

Efficiënt

Alle belangrijke informatie over het verloop van stages, de verslagen, de opdrachten en de beschikbare vacatures. Het is op Stagerage in no-time te vinden. Actuele lijsten en managementrapportages worden met één druk op de knop geproduceerd. U heeft snel het overzicht en dat bespaart u veel tijd.

Coördinatie

De uitvoering van de Maatschappelijke Stages doe je samen op lokaal of regionaal niveau. Stagerage sluit daar volledig op aan. Leerlingen, docenten, stagemakelaars en stagebieders hebben allemaal hun eigen rol en specifieke tools in Stagerage

Ervaring

Stagerage is gebouwd op basis van de inbreng van een groot aantal scholengemeenschappen en vrijwilligerscentrales. Aan nagenoeg alle situaties is gedacht dankzij hún ervaringen. Dat maakt Stagerage tot het meeste complete programma voor Mas.

Mensenwerk

Achter het programma Stagerage staan échte mensen, die u persoonlijk te woord staan als er iets mis gaat bij het organiseren en het invoeren. Een dienstverlenende organisatie met kennis van informatiemanagement, onderwijs en vrijwilligerswerk. Dat biedt een perspectief, dat helpt!

 
Kernfuncties

Bij de uitvoering van Maatschappelijke Stages staat een aantal kernwaarden centraal, die binnen Stagerage volledig zijn uitgewerkt. Lees meer

 

“Prettig werkend programma met uitstekende support”

Henny Vos, MaS-coördinator ‘De Fontein’ Bussum

“Stagerage helpt je er door heen”

Stedelijk Gymnasium Haarlem

“In combinatie met Bluebank een ijzersterk geheel!”

Karin Leloux, Makelaar Vrijwilligerswerk Amstelland

“Heeft ons, als digibeet, moeite gekost om te leren. Nu ik Stagerage ken, werkt het plezierig.”

Mieke Erlings, Steunpunt Vrijwilligers Zaltbommel

“voor de makelaar erg “plezierig!”

Ismaine Borgers, MaS coördinator Gemeente Nuenen

“Kost veel tijd om te leren, maar als je het eenmaal snapt: erg gebruiksvriendelijk.”

Jonna Bekker, MaSMakelaar Velzen